Марночас

Мироненко Анатолий Анатольевич
Є справжні українці ! Мало нас.
Несправжні відвоювують сучасне.
Але минає все. Наступить час -
Всім іспити потрібно буде скласти.

Але на жаль лютує марночас
І все - що вчора - вщент розбудували.
Бо справжні - є, та дуже мало нас -
Бо ми, сьогодні іспити не склали...