Сила на съдбата

Петр Пенчев
Тихото шушукане на страсти.
Захар се топи във кока-кола.
Самотата все е многогласна.
Истината пак пристига гола.

Лъжата е преплетен дъжд,
а недоверие са ветровете.
Хладината изведнъж
 прави ни съня безцветен.

Амалгама...И в очите
 отразява се тъгата.
Да забравя и простиш-
туй е сила на съдбата.

31.08.2011 г.
София