Словото ранява

Петр Пенчев
Най-близкият до твоето сърце човек
 със словото си може болно да те нарани.
И да ти стане чужд... дори навеки...
Словестна стрела е трудно да се отстрани.

09.09.2011 г.,
Б.Алекс.