окно на юг глядело

Паулемнус
окно на юг глядело
i оріон ўzходіл
i сіріус ўесь ў белом
он мя с ума сўоділ

маніл іграл лучамі
скўоz zімнеь беzдны zўон
мір zамірал ў молчаньі
ў zігzагах zўеzдных zон

о ўьющіся ўсе мыслі
что даўе думал я
о тме поющеь ўысі
о слаўе бытія

уже на zапад ў клены
глядіт окно мое
но ў бытіе ўлюбен я
родноь zемі черўье
томю беz дела