Я не хочу...

Мих Лис
Я не хочу лишати зимові покої.
І снігів білі шати, візерунки шовкові.
Витинанки морозів на віконному склі.
Лід кришталь на дорозі, на холодній воді.
Вельон ніжного інею в чорних кронах дерев
І коханням надірваний в серці болісний нерв.