Покаяние

Петр Пенчев
Представи си... от небето летят
 не снежинки,- трохички от нежност.
И си говорят, танцуват, шумят,-
тишината приспиват солфежно...

Тишината опиват... И правят
 безболезнени болки и драми...
И душите ни в баня отправят...
Да са чисти... За покаяние...

31.10.2011 г.
Б. Алекс.