щедрувала 130

Николай Николенко 2
Пьяна я повзу до хати ,

Бо ходила щедрувати,

Мені грошей не давали,

Але файно наливали,

Був в кармане гаманець ,

Але вже йому п і с е ц ь ,

Двох зубів як не було ,

Ліве око заплило ,

І на лобі чорна г у л я ,

А в к о р м а н і  тільки д у л я ,

В роті наче кішка с ,,,а,

Нахрена я щедрувала ?

С и ж у  п ь я н а на д і в а н і ,

Щось колготкі в мене р в а н і ,

Під очима туш засохла ,

І растянута вся к о ф т а ,

Десь конфетів назбирала ,

Боже !Ц е ж я щедрувала !

Я щедрую Вас тревожу ,

Бо сама прийти не можу ,

То прошу Вас по мобілке

Переслать сто грам горілки !!!!

2018 рік