Без обтяження!

Юлия Языкова Степко
Без обтяження та без докорів,
Ніби дихати, Відчувати нас, 
Не ховай в руках зайвих козирів
А мій погляд врешт зіркою не згас.
Без обтяження і без слів гірких,
Хочу легкості неосяжної,
За кермом життя і доріг вузьких
Відголоски причини поважної.
Відзеркалює наше зображення,
Я в обіймах твоїх все тендітніше,
Я люблю тебе без обтяження.
Так тримай мої руки все міцніше.