Нi хто так не вмiе кохати

Григоренко Павел Глазков
Так ще ніхто не кохав 
Як нас наша мати кохає. 
Якщо ти їй вкотре збрехав 
Вона тобі знову прощає. 

Якщо ти не вдало спіткнувся 
Вона встати тобі допоможе. 
Ти у відповідь їй посміхнувся
Бо вона за діток усе зможе... 

Життя за нас ладні віддати 
Наші рідненькі батьки.
Чому ми так звикли мовчати?..
Отже час життя так швидкий

Можливо ще встигнем сказати 
Поки вона нас за руку тримає...
Ніхто так не вміє кохати 
Так, як нас мати кохає...