Музиканту

Юлия Савочка
Ти дивився мені просто в очі,
А може лише так здавалося
І всі мрії мої дівочі
Десь під дахом, вгорі, оберталися.

Ти дивився мені прямо в душу,
Щоб вона сором’язлива гинула,
Все одно я з місця не зрушу,
Вже до ніг тобі спокій кинула.

Ти збирав свої ноти по Всесвіту
І тепер в мене жменями кидаєш,
А про те, що від влучності досвіту
Я не спатиму, того не відаєш.

Ти жбурляєш у мене пристрастю,
Тільки тому не я виною.
Переплетені звуки з хитрістю
Долітають самі собою.

Не ховай те, що серце бачило,
Що не втримати цієї ночі.
Я всі стріли твої пробачила,
Ти дивився мені просто в очі.