Роберт Геррик. N-90 Слёзы

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-90) Слёзы

Не смех, но слёзы ныне здесь живущих –
Залог их вечных радостей грядущих.


Robert Herrick
90. Tears

Our present tears here, not our present laughter,
Are but the handsels of our joys hereafter.