Хлопайте в ладоши

Фатима Абдуллаева
Вих машару нажагь зухьва учирча
Оьрму му бизарну, нанисса гьанттар
Я т!ивт!ун лагмава, Бурги дуньяллух
Т!ит!ин т!иссар зул хьхьич! , оьрмулул буллугъ

Я битира тиккун,  щюллисса арив
Къакъунттул ч!унихун, т!ут!ив хъякунни
Ссавнийн буругира,  ттуруллал хъирив
Зул дак!  гьава бувну,  Зана къашайрив

Битияра к!ану, зула дак!ниву
Ххаришиврул мархри,  итабакьинсса
Пиш учара дустал,  рищара хъатру
Варича щалвагу, оьрмулул гьану

Припев :
Рищара хъат,  рищара хъат
Хъатлищал дак!нивату къумашиву лихъант!иссар
Ц!у ц!усса оьрмулул т!ин , дак!ниву асар хьунт!иссар
Фатима Лакия