Не хочеться спати

Миклош Форма
Не хочеться спати.
Не хочеться жодного слова.
Ні слова «кохати»,
ні інших, що кажуть з любов'ю.

І дотиків ніжних
спокійна рука не шукає.
Бажання не втішать –
їх просто на світі немає.

Й рядок написати –
здається і те неможливим...
Не хочеться спати.
А хочеться – бути щасливим...