На всю щирiсть слiв

Зозуля Юрий Павлович
Засвятилася вода! А думки, а повітря?? О, вірні на словах, — СлавІмо Бога й Життями???
               
на Вищий Голос йде луна:
це резонує так вона, —
душа...  й свій трепет додає...

зійшло Водохреще на світ:
в квіт світу Голуба обліт, —
усюди ж Явлення...  всім Є?

Землі аж, Небо припада:                [припадає]
коротших відстаней нема, —                [немає]
Їх Зустрічі...  й Вода Свята!!         

у Них душа скупається,
та в тіло й повертається, —
п о л е г ш е н о ю...  ой, літА!!!       [літає]