Вiч-на-вiч з тобою

Прокопенко Юрий
Кожна секунда з тобою віч-на-віч
Легко знаходить портал у життя.
Варта того, щоб здійнятись в уяві,
Стати борцем за реальність звитяг.
І полетіти крізь простір шалений,
Наче сапсан, розрізаючи вись.
Сонце моє, ти не бійся за мене,
Я розкодую мрійливий каприз.
Навіть, якщо стратосфера обійме,
Повністю кригу в мені воскресить,
Буду кометою в русі постійнім,
Небо прикрашу вогнем Немезид.
Хай розпадуся на сяючі йони,
Північ твою розплавляючи вщент,
Зміни на краще зітруть перепони
В кожній секунді між нас тет-а-тет.

13:56, 19.01.2019 рік.

Зображення: http://flowercenter.spb.ru