Целуващи се...

Борис Калинов
Разпиляни са целувките…
Без смисъл.
Фейсови.
Безлични.
По нечий нов стандарт.
И Бог целунал Юда-
сам себе си орисал.
И преминал този праг...
Но, днеска сме
различни.
Днес не е така...
И не една красива дама
червосва виртуално
двудневна ми брада!
Едва ли е прилично-
ще кажа пак:
Така е!
Не, че някому съм толкоз
мил и драг…

Странник

Художник: Славчо Славчев