Славяне

Наталья Лущик
Iхали козакi шляхом Дону-рiкi,
Тай пристали у мiсцi одном.
Кiлькi рокiв пройшло, та води протекло,
А станиця та стала селом.
         Припев:
  Украiна та Русь, Украiна та Русь!
  Украiна Россii сестра.
  У Россii е  Дон, у Вкраiни - Днiпро.
  Так i Дон буде братом Днiпра.

Батько гетман Богдан цiнну вказiвку дав:
З Русью жити щоб нам за одно.
Хоть магнати гуртом згородили кордон,
А народи - родня все одно.
         Припев: той же

Украiна та Русь! Любо, не надивлюсь!
Ми ж славьяни, в нас корнi одни.
Так давайте так жить, щоб навiкi дружить.
Дружба й щастя нам Богом дани.
         Припев: той же
         
  **************************************
   Прослушать: https://www.realrocks.ru/songs/1120467