Московский привет на Украину

Людмила Трифонова
Московский привет на Украину

Нас разделили годы, страны
И Ваш оранжевый Майдан.
Не понимаю выбор странный.
Куда завёл самообман?

Веками был неразделимым
Славянский этнос на Земле,
Народ России, Украины
В единой праведной семье.

Но всё пытаются разрушить,
И Хаос в жизни привнести,
Те, у кого пустые души
С гнильцой коричневой внутри.

И Православие сметая,
Дают раскольникам права.
И плачет Мати Пресвятая,
И бьют в набат колокола!

Поставив во главу наживу,
Плюют на тех, кто стар и млад,
Верховна Рада бесит с жиру
Неся всем беды и разлад.

«Паны дерутся у холопов
Чубы безвинные трещат»
Мошна толстеет у того кто
Страну нещадно потрошат.

Но всё, же верю,
         день настанет,
Спадёт слепая пелена,
И Украина будет с нами,
Как и в былые времена.

Что будем мы дружны как прежде,
Вновь украинцы – москвичи
И без вражды, (привет надежде!)
А не хохлы и москали.

И в эти зимние морозы
Я шлю души своей тепло,
Чтоб, невзирая на прогнозы
Вам было радостно, светло.

22.01.2019 г.

Московський привіт на Україну

Нас розділили роки, країни
І Ваш помаранчевий Майдан.
Не розумію вибір дивний.
Куди завів самообман?

Століттями був нероздільним
Слов'янський етнос на Землі,
Народ Росії, України
В єдиній праведній родині.

Але всі намагаються зруйнувати,
І Хаос в житті привнести,
Ті, у кого порожні душі
З гнільцой коричневою всередині.

І Православ'я змітаючи,
Дають розкольникам права.
І плаче Мати Пресвята,
І б'ють в набат дзвони!

Поставивши на чільне наживку,
Плюють на тих, хто старий і молодий,
Верховна Рада бісить з жиру
Несучи всім біди і розлад.

«Пани б'ються, у холопів
Чуби безвинні тріщать»
Мошна товстішає у того хто
Країну нещадно потрошать.

Але все, ж вірю,
         день настане,
Спаде сліпа пелена,
І Україна буде з нами,
Як і в минулі часи.

Що будемо ми дружні як раніше,
Знову українці – москвичі
І без ворожнечі, (привіт надії!)
А не хохли і москалі.

І в ці зимові морози
Я шлю душі своєї тепло,
Щоб, незважаючи на прогнози
Вам було радісно, світло.

22.01.2019 р.