Когато

Петр Пенчев
Когато те гледам - се вмъквам.
А в красотата - замлъквам.
Когато те пипам - прониквам
 и с топлината ти нежна привиквам.

Когато целувам - те всмуквам,
като в море забълбуквам.
Когато обичам - се враствам.
Какво е това - възпрепятстване?

24.12.2011 г.
Б. Алекс.