Благодаря

Петр Пенчев
Благодаря за магнетизъма на твоите устни.
За устрема на безразсъдните желания.
За онзи ценен миг,когото не пропуснах
 във отговор на най-сърдечните признания.

Благодаря,че боядиса в бяло моите коси
 и заприличах днес на благородник.
Без шифър разшифрова най-тайните мечти
 и в твоята съдба живея днес спокойно.

27.12.2011 г.
Б. Алекс.