Очите ми

Петр Пенчев
Очите ми са две врати отворени
 със две пътеки,водещи към неизвестното.
Едната води към света ми илюзорен,
по другата ме чака много интересно:

Там,веднага с твоите очи се срещам.
Там,дъхът ти като пламък ме изгаря.
Там чувствам как сърцето ти горещо
 врати за чувствата любовни си отваря...

29.12.2011 г.
Б. Алекс.