В единстве - сила!

Александр Филенко
                “Только в единстве наша сила.
                Только в единстве наша победа!
                Слава Украине – соборной и неделимой!”
                Ти обов’язково переможешь… Силою Розуму.

                ***
Незламний Гетьман наш… скажИ цій зграї: Стій!..
Бо серденько від зла… вже стільки років рветься…
Де підлі брехуни… ведуть люд на забій…
А ситий нафталін… над Матінкой сміється…