В рити в щастя

Людмила Кравченко 4
Вірити в щастя-це значить жити,
Сердцю  своєму  вірно  служити.
Так, щоб  душа твоя розквітала,
Щиро життя щоб тобі посміхалось.

Вірити в щастя-це значить любити,
Коханням  своїм  когось  зігріти.
Пестити  ніжно  та  цілувати,
Щоб  за  кохання все міг віддати.

Вірити в щастя-це значить жити,
Долю  свою  на  двох  розділити.
Сіяти  радість  кожну  хвилину,
Батькові, матері, дочці та сину!!!