Так нiжно, смачно-солодко

Татьяна Прит
Так ніжно, смачно солодко
Цілую я тебе.
Ти моя мрія, моє золотко,
Кохаю я тебе.

І в день і в ночі зоряні
Мої думки де ти,
Летять немов ті промені
До серця крізь віки.

Немов щось пробудилося
Живе в мені той світ,
Про тей який молилася –
Розцвів в мені, заквіт.

І я , як та пушиночка,
Так легко на душі,
Співаю від волиночку
Улюблені пісні.

ТАТ 21.08.2018 ( 11.04)