Не можеш ме откъсна

Петр Пенчев
Ти си ме запълнила напълно
 като страница със шестдесет и два реда.
А календарът дните ми погълна
 и някъде към залез вече гледа.
До вик съм те нагледал,но съм жаден.
По капка те добавям - не пресищаш.
Като детето от бонбона шоколаден
 от себе си не можеш ме откъсна...
 .................. И от семейното огнище.

16.01.2012 г.
433 Б. Алекс.