Domine, inspire me!

Светлана Самедова
                Всё
                Тот
                Же
                Милосердный
                Бог
                Всё
                Тот
                Же
                Колокольный
                Звон
                Всё
                Тот
                Же
                Неказистый
                Слог
                Всё
                Тот
                Же
                Поэтический
                Амвон...
                ...........
                Господи,вдохнови меня!