Краэвид в безмежнiсть

Татьяна Прит
Сьогодні уві сні 
Наснилось, що літаю.
Через степи, ліси,
Як пташечка кружляю.
На серці легко так !
І радість розпалила душу.
Я вільна як той птах !
Нікому і нічого я не мушу.
То таке просте- взяти й полетіти !
Туди, де відчуваєш смак життя.
Без сумніву, без жалю, не спішити.
Щоб статися частиною сенсобуття.
Де тіло – там і дії.
Де думка -  там є слово.
Де почуття – там мрії.
Де є потреба –
Там є ратункове коло.
Де вільний дух літає –
Там є незалежність !
Любов весь страх перемагає!
І відкриває краєвид в безмежність.

ТАТ 02.01.2017 ( 23.04)