Петля iстор чи deja vu

Михаил Бессарабин
"Петля історії чи deja vu"
***
Ханна не може спати,
Ханна та інші дівчата,
Де волю змогли розп'яти:
Не на хресті, а на гратах!..
Ханна не може спати,
І Надія, і Віра, й Любов,
Бо в ночі починають стріляти,
Та річками ллється кров...
Всі жахи війни Світової
З минулого повернулись,
"СС" й халуйські конвої
Та інше, що з часом забулось!..
Ханна не може спати
Майже тисячу довгих ночей,
Бо світ не бажає знати,
Що нелюдь вбиває людей!..