Зимовi Карпати

Оксана Майданська
   Вечірні зимові Карпати,
   І падає сніг тут лапатий.
   І зорі дрібненькі у небі,
   Найбільшу царівною звати.

   І місяць виходить з-за гір,
   І котиться прямо у двір.
   Всміхається щиро мені,
   Зоря десь впаде в далині,

   Сніжинки кружляють у вальсі,
   Та втомлені ляжуть на плечі.
   Побачила знову очі ласкаві,
   Миттєво снігуркою стала в уяві.
      14.01.2019.   19:00  Оксана Майданська-Мосорук