Скука

Евгений Шапорев
   

Нас опу – та – ла,
В дождь оку – та – ла,

За – ле – ни – ви- ла,
За – сон – ли – ви –ла.

Не чи – та – ет – ся,
Не иг – ра – ет – ся.

Дождь стучит,
Стучит,
Не кон – ча – ет – ся.

Евгений
Шапорев