Полет

Петр Пенчев
Като балон ще отлетя -
от Любов съм станал безтегловен.
Искам щастие да предусетя
 извън света лъжовен и греховен.

Мечтите си със мен ще взема -
те са като ангели крилати:
блестящи,също звездна диадема.
Към Вселената ще ни отвеят ветровете-вентилатори.

26.01.2012 г.
456 Б. Алекс