Готови за любов

Петр Пенчев
На стъклото ледено перце трепери -
след миг ще потече, а искаше да хвръкне.
Целувката ми твоята уста намери.
От желание по мене тялото ти тръпне.

Фламбе от снежната вихрушка ни попари.
Към суетата на деня едва ли ще се върнем.
Готови за Любов и тази нощ ни свари:
тъмното едва дочака ни да се прегърнем...

27.01.2012 г.
459 Б. Алекс.