Буюк-Онлар

Никяра Эмирасанова
муз.Н.Эмирасанова
слова Н.Эмирасанова)


Меним коюм -дженнет ери.
Чолпан киби о парылдай.
Ялан дегиль зенгинлигинь,
Чокътан билем,
Догъмасынъ шай.

Меним омрюм сеннен багълы,
Еринъ зенгин,
Бол топракълы.
Садыкъ дослар эль узата
Сой- сопына,дост достуна.

Буюк-Онлар!
Буюк-Онлар!
Дюльбер къызлар ве огъланлар!
Алтын кунеш шавле сачсын,
Юреклерде гуллер ачсын.

Икметлидыр тарихынъ.
Сен мусафирперверсынъ.
Янымыздаки халкълар
Санъа сукъланып бакъалар.

Меним коюм Буюк-Онлар,
Къартбабалар ве битайлар!
Аллах сизге сагълыкъ берсин.
Омюринъызь узун олсун!

Здесь мой край!
Здесь я живу!
Славлю Родину свою!
Уважаю стариков,
У татар "адет" таков.

Посмотрите на поля,
Словно в золоте земля.
Плодородным будет год,
Прокормит он весь мой народ.

Привет Буюк!
Селям Буюк!
Тебя приветствуют вокруг.
С тобой знакомы все в Крыму.
Помог ты ей,мне и ему!

Буюк-Онлар!
Буюк-Онлар!
Дюльбер къызлар ве огъланлар!
Аллах сизге сагълыкъ берсин.
Омюринъызь узун олсун!