Бiлим снiгом

Лена Грама
Білим снігом все покрило...
За вуглом лежить той сніг.
І доріжка,і перило...
Та й на східцях також ліг.

Всі дахи біліють часом...
Двір накрила заметіль.
Стільки днів неначе маслом...
Мастить зимонька поспіль.

Тихо-тихо пада зорі..
Зовсім білі в тумані.
Я дивлюсь...і білим снігом...
Все засипало в мені.
 (Понкратова.О.В.)