Сила думки

Ева Шер
          Сила думки-як це круто
          У думках вже все моє
          Можно кожної хвилини
          Обиратиме новье.

          Хочу хату, хочу-дачу,
          Віллу, яхту та авто
          Обирай собі на здачу
          Не завадить тут ніхто

          Хочу-сукню від Кардена.
          Черевички від кутюр...
          Навіть можна,якщо хочеш,
          Із життя прибрати дур!

          Ось прийшла.Руками машє,
          Репетує, як осел!
          "Щоб ти, дура,оніміла!"
          Дура змовкла – ось и все!

         А ще подумки я хочу
         Притягти таку любов,
         Наче в наших серіалах -
         Щоб кипіла бурно кров!

           Перед сном помрію в ліжку,
          Замість фітнесу, у сні
          Ось кохання вже таїться
          У цьому новому  дні.
         
          Не чарівник – лише вчуся
          На чарівника щодня.
          Сила думки – як це круто –
          Скоро буду майстром я!