Подвиг

Александр Шевченко 62
Каже жінка чоловіку -
Про коханку знаю,
Вкоротити б тобі віку,
Та я все прощаю...

Бо, як глянула на неї,
Зрозуміла інше -
То не зрада була з нею,
А подвиг скоріше...

25-01-19.