Тримайся шансу не прогавити Парнас

Прокопенко Юрий
Коли в двох атомів споріднені орбіти,
На зміну снам приходить яви звичний хід.
Крізь небо Місяць особливо ясно світить,
Ще й хижо в серці завиває вовком хіть.

Розхрестя днів забрало спокій і терпіння,
Коли несила стерпіти хоча б ще мить,
Здається вічний пошук вже тобі нерівня,
Ти маєш все в руках, пройшов усі шторми.

І навіть щиро зазіхнув на власний Всесвіт,
А чом би й ні – він вкотре зазіхнув на нас.
Коли в двох атомів орбіт штрихи воскреслі,
Тримайся шансу не проґавити Парнас.

20:41, 25.01.2019 рік.

Зображення: http://www.tv-orbita.ru