I morkret

Евгения Лёфгрен
Det finns inget ljus. Min sorg a"r som ett mo"rker.
Det var bara en dro"m om rena, ljusa fa"rger.
In ljus och mo"rker Jag lovade att vara med dig
Men jag vill inte dra dig i mitt mo"rker.
Jag hade inte en ta"nke pa'  slutet av ljuset i va'rt liv,
Att mitt mo"rk ska dricka allt ditt ljus och
Det kommer att la"mna oss tillsammans
I denna svarta tomhet...
Vi gillar inte att ljuset a"r borta nu.
Jag hoppas bara att vi kan o"verleva tillsammans genom allting
Till och med genom melankoli av existens i mo"rkret...