88. Яка буде радiсть, о мамо моя! Пiсня

Ганна Горбатюк
Яка буде радість, о мамо моя!
Коли я на небі побачу Христа!
А також з тобою зустрінуся там...
То радості тої я не передам...

       Приспів:

   У Божій оселі,
   У вічній красі,
   Щасливі будуть
   Усі матері!

       2
Збігають хвилини, минають роки
І видно за ними сліди сивини...
Та згадую часто матусі слова -
Була її доля важка і сумна...

       3
Завжди на колінах молитва твоя,
Вуста шепотіли про мене слова...
Та через незгоди важкого життя,
Мене ти навчила любити Христа!

///////Приіграш////////////

       4
Тепер бути з Богом! - ось моя мета,
Щоб маму зустріти в оселях Христа!
О, діти, приймайте матусі слова
Цініть ті хвилини, коли ще жива!

   26.02.2017