Остання любов

Вера Бондаренко-Михайлова
Не вимолюю слів, простотою освячених:
Теплотою душі їх заквітчуєш знов.
Моїм серцем зітхання твоє вже пробачене,
А в твоєму -  дозріла остання любов.

Я наповнюю душу пташинним цим леготом,
Сподівання вирощую якісний плід.
Нам навчитись любити потрібно у лебедів:
Засвітитись любов'ю безмежною слід.