Костатация

Петр Пенчев
Дните ни със цвят на свобода са боядисани.
Нашата Любов е с пресен вкус на щастие.
Чувствата ни с лунна светлина са калайдисани.
Мечтите винаги са подсладени с нежни страсти.

07.02.2012 г.
472 Б. Алекс.