Студено е

Петр Пенчев
Затопли ме с твоето дихание
 и с погледа, от въглена по-топъл.
Една минута даже без внимание
 не оставяй моя влюбен вопъл...

Прегърни ме много,много силно -
сърцето ти със моя пулс да бие.
Със топлото си старото чергило
 жадните ми пръсти да накрие...

Затопли ме и със думи нежни,
от устата дето страстно ме целува.
Воля дай на чувствата безбрежни,
на които цял живот ще чиракувам.

08.02.2012 г.
475 Б. Алекс.