Мечта

Петр Пенчев
Отмина даже високосен февруари.
Отмина като всяка неизбежност.
И ти без никакъв готов сценарий
 към мен изпитваш страстна нежност.

Снегът полята е накрил изцяло.
ТаИнственност навред витае
 под млечно бяло,топло одеяло.
И ти като Земята ни за пролетта мечтаеш.

08.02.2012 г.
476 Б. Алекс.