И будет осень...

Анастасия Котюргина
І будзе восень, мілы, назаўжды…
Дажджоў ўначы халодны шэпт да болю.
І будуць сніцца сны, дзе ўжо ніколі
Ніхто не возьме нашы «гарады».
І золак будзе, полымя і вера,
І палымянай вернасці усход…
Хай будзе восень тыдзень ці на год,
Я ў гэта шчасце вогненнае веру!

20-09