Уйларымда син генэ

Динара Мухамаева
Каз канатын сибэ - сибэ
Тоштем су буйларына.
Су буйларында йорегэндэ
 Син генэ уйларымда.
Каз канатын сипсэн эгэр
 Казлар була кубрэк.
Сине генэ уйлыймын мин
Онытылмыйсын бигрэк.
Каз канаты торле -торле
 Бар аклары, карасы.
Сагынудан янам, коям
 Бар микэн бер дэвасы.





2019 ,гыйнвар