Эче балан

Динара Мухамаева
Кара урман эчлэрендэ
Жэелеп киткэн алан.
Шул аланнын тирэсендэ
 Кызарып пешэ балан.
Баланнар бит олгерэлэр
Сон гына бит козлэрен.
 Сине сагынып , бэгьрем,
Ничек кенэ тузэрмен.
Баланнар бит кызарса да
 Жимеше эче була.
 Синен кайтуынны котеп
Кузлэремэ яшь тула.
Балан эче булса да
 Язмыш ачы булмасын.
 Сина булган мэхэббэтем
 Беркайчан да сулмасын.


2019,гыйнвар