Милэш була ике торле

Динара Мухамаева
Милэш була ике торле:
 Кызылы ;эм карасы.
 Сойгэн ярлар артта калды
Бик куп хэзер арасы.
Милэшлэр бит тэлгэш -тэлгэш
 Булып тулышып пешэ .
Сойгэн ярлар онытылмый
Барыбер искэ тошэ .
Кара милэш, кызыл милэш
 Бик аерыла тэмнэре.
 Сагынып искэ алына
Уткэн яшьлек коннэре.







2019...гыйнвар