***

Анна Атрощенко
 Учора ездзіла ў родныя мясціны. Выступала ў вясковай школе, у якой некалі вучыліся ўсе мае родныя. Школе больш за 100 год! Там было цёпла мне і ўтульна. Шчыры дзякуй, землякі, за сардэчнасць і дабрыню!