Раздяла

Петр Пенчев
Защо не идеш някъде далеч в командировка?
Със нетърпение да чакам пак часа на срещата.
Да се роди в главата ми по-свежа строфа
 и да се настроивам за целувки още по-горещи.

Мислено да разговарям.Да редя из стаята букети.
За прегръдки да се готвя и да избера подарък.
Дълго да мечтая за горещината на ръцете ти
 и за посрещането нежно за мига най-ярък...

12.02.2012 г.
486 Б. Алекс.