Съблазнител

Петр Пенчев
Навън виелицата сънено бучи -
вятърът надува сто балкански гусли.
Разравям ласките от твоите очи,
а ти с ресниците погалваш мойте устни.

С поредица емоции под строй
 пълзим да си осъществим мечтите,
а тялото ти - крехък стрък шибой
 е най-изкустният от всички съблазнител.

14.02.2012 г.
490 Б. Алекс.
Петър Пенчев